Studentprojekt 2022 – Applikation för biljettbokningar – Quale
;

Studentprojekt 2022 – Applikation för biljettbokningar

Nyfiken student med framtåtanda och ett gediget intresse för teknik. Är du student och ska läsa sista terminen på Systemvetenskapliga programmet på Örebro universitet? Vill du utvecklas hos oss i ett projekt där du får pröva dina vingar inom flera olika områden? Då är du välkommen att ansöka om att göra ditt systemutvecklingsprojekt hos oss.

Quale Consulting är ett företag som växer och som har höga ambitioner. Våra kunder är stora företag och organisationer som hanterar komplexa och affärskritiska IT-system. På Quale jobbar vi aktivt för att skapa en inkluderande företagskultur som präglas av respekt och välmående. Vi är övertygade om att du presterar bäst när du trivs på jobbet.

Low-code och integration är någonting som vi på Quale brinner för. Quale är licensierad partner till OutSystems, en av världens största plattformar inom low-code. Quale har dessutom skapat integrationsramverket Quick. Nu vill vi, tillsammans med dig, utforska möjligheterna att kombinera dessa två delar i ett gemensamt projekt, från back-end till front-end. Varför inte i en smidig applikation för biljettbokningar?

Projektbeskrivning

Vi tänker att vi i projektet kommer att bygga en applikation för hantering av biljettbokningar till sportarrangemang. Applikationen byggs via low-code plattformen OutSystems som is in tur kommunicerar med Quales egenutvecklade integrationsramverk Quick för att kunna spara/hämta bokningar. Kommunikationen mellan applikation och datalager kommer att möjliggöras genom API-management. 

I projektet kommer du som student att hantera tekniker och verktyg som OutSystem service studio, Azure portal, Microsoft utvecklingsmiljö (t.ex. Visual studio), källkodshantering via GIT, editor för Java miljö (t.ex Eclipse).

Om rollen

En framgångsfaktor i våra projekt är våra konsulters tekniska kompetens förenat med god förståelse för våra kunders verksamhet och lösningar som är hållbara över tid. Som student hos oss ger vi dig ett helhetsansvar för projektet, från krav till slutlig lösning. Ansvaret omfattar även:

• Att planera och realisera utvecklingen av en full-stack applikation

• Att fördjupa dina kunskaper inom nödvändiga områden för projektet

• Bidra i vår erfarenhetsåtervinning och utveckling av ramverk

Vi ser gärna att du utgår från vårt kontor i Örebro i en kombination av distansarbete.

Vår kandidat

Vi söker dig som är student och går sista året Systemvetenskapliga programmet på Örebro universitet.

För att lyckas i rollen behöver du ha en nyfikenhet och framåtanda samt ett gediget intresse för teknik. Vi värdesätter att du som person också är prestigelös och har en hög social kompetens med god kommunikativ förmåga. Du är dessutom ansvarstagande, lojal och pålitlig.                 

Nyfiken?

Skicka in din intresseanmälan med CV och personligt brev till sophie.spennare@quale.se senast den 1/12 2021. Intresseanmälan kan skickas in gruppvis (dvs för 2 personer som vill utföra projektet tillsammans) eller enskilt. Vi siktar på att ta in 2 studenter som utför projektet tillsammans. Vi kommer att hålla intervjuer löpande from v49.

Dela

Vill du veta mer?
Kontakta

Sophie Spennare

070-4199555

sophie.spennare@quale.se