Så skapar vi mer IT för pengarna

Allt fler vill ha allt mer IT för pengarna. Quale erbjuder helhetslösningar som ger kortare ledtider, lägre kostnader och större affärsnytta. För medarbetarna betyder det spännande uppdrag och arbetssätt som skapar arbetsglädje och motivation. Quales marknadschef Thomas Lindelöf berättar mer.

 

Hej Thomas, hur är läget?

Här är det fullt ös. Vi ser ett ökat intresse från både nya och befintliga kunder, och vi växer kontinuerligt med fler duktiga medarbetare. Det känns jättekul, förstås!

Vad ligger bakom framgången?

En framgångsfaktor är våra konsulters tekniska kompetens, förenat med god förståelse för våra kunders verksamhet och lösningar som är hållbara över tid. Vi strävar efter att kunna leverera mer IT för pengarna och för att uppnå det krävs ett helhetstänk – från ledning och styrning, till verksamhetsutveckling och arkitektur, och vidare till systemutveckling och förvaltning.

Vår ledstjärna har alltid varit att ta ansvar för affärsvärdet, det är det som skiljer oss från andra. Oavsett vad vårt uppdrag är, ser vi till att kundens investeringar i IT ger affärsmässig nytta.

Hur går det till?

Quale har alltid haft starkt fokus på ledarskap och styrning. Vi hamnar ofta i situationer där vi har ledande positioner inom verksamhetsutveckling och IT-utveckling. Här är det viktigt att verkligen förstå kundens drivkrafter.

När det gäller arkitektur uppmuntrar vi återanvändbarhet på funktionalitet och data. Vi håller bland annat på att bygga upp ett eget ramverk. Det innebär att kundens investeringar kommer att generera värde för lång tid framåt, inte bara här och nu.

Tack vare att vi är en licensierad partner till OutSystems, en av världens största plattformar inom low-code, kan vi sänka leveranstiden för många typer av utvecklingsprojekt – och samtidigt ligga i framkant gällande ny teknik.

Vad betyder det för era kunder?

Sammantaget betyder det att vi kan leverera mer IT för pengarna. Det går snabbare när vi har allt under samma tak, och inte behöver köpa in tekniken från underkonsulter.

Och ni behöver bli fler?

Det stämmer. Vi behöver bli fler tekniska genier. På Quale arbetar vi agilt, i starka och självstyrande team som kan fatta snabba beslut. Så, oavsett om du är projektledare, systemarkitekt eller utvecklare – hör av dig om du vill jobba med ett engagerat gäng, i en affärsdrivande verksamhet, för ett framgångsrikt företag.

Vill du veta mer?

Hör av dig till Thomas på 072-219 87 61 eller thomas.lindelof@quale.se