Jobba på Quale Consulting

Du är kärnan i vår verksamhet

Söker du en ny utmaning där du får stort inflytande över såväl din egen roll som verksamhetens utveckling? I så fall är du välkommen till oss på Quale Consulting! Vi jobbar aktivt för att skapa en inkluderande företagskultur som präglas av respekt och välmående. Vi är övertygade om att du presterar bäst när du trivs på jobbet. På den här sidan kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss.

Nå din fulla potential

Alla spelar roll

Vi är en oberoende och snabbrörlig aktör med platt organisation. Det innebär att varje medarbetare är en central del i verksamheten och har stora möjligheter att påverka vår riktning framåt.

Jobba som du vill

Hos oss gäller frihet under ansvar. Du har stora möjligheter att själv utforma din arbetstid utifrån vad som passar din situation i privatlivet med hänsyn tagen till deadlines och avstämningar. Så länge det fungerar för våra kunder fungerar det för oss.

Kul på och efter jobbet

Vi tycker om att ha roligt tillsammans och har det gärna i olika former av aktiviteter, bland annat after work, nätverksarrangemang, sommaravslutningar och julbord. Vi åker också på kick-off varje år. Vill du vara med i planering och genomförande för att vi ska utvecklas och ha roligt tillsammans välkomnar vi det.

Bra personalförmåner

Som anställd på Quale Consulting har du tillgång till bra förmåner som bland annat omfattar friskvårdsbidrag, vinstdelning, 30 dagars semester samt fördelaktiga pensionslösningar.

Aktuella uppdrag

Stämmer ingen av rollerna ovan in på dig? Är du frilansare eller på jakt efter ett kortare uppdrag?
Kika då på våra aktuella uppdrag. Kanske finner du något där som passar dig?

Till uppdrag >