Vi gillar människor, affärer och IT

Teknisk kompetens och affärsförståelse

Quale Consulting är ett högspecialiserat konsultbolag som hjälper företag och verksamheter att förverkliga sina mål med stöd av informationsteknologi. Hos oss arbetar konsulter med stor samlad erfarenhet inom såväl teknikområdet som näringslivet. Vår utgångspunkt är alltid din verksamhet och hur vi kan lyfta den till nästa nivå.

Vi krånglar inte till det

Det är enkelt och skönt att jobba med oss, oavsett komplexitet och omfattning på uppdrag. Som beställare kan du alltid känna dig trygg med att vårt mål är att skapa största möjliga värde av dina IT-investeringar. I förlängningen betyder det en mer effektiv verksamhet gällande exempelvis administration, försäljning eller relationsbyggande.

Vi är vad vi heter

Ordet Quale (uttalas [kweil]) härstammar från latin och betyder direkt översatt ”kvaliteten på”. Det är också en vanlig fras inom filosofin för att beskriva den subjektiva kvaliteten av en upplevelse. För oss symboliserar Quale vårt fokus på att skapa värde för våra kunder med rätt kompetens och lösningar. Vår förhoppning är också att varje upplevd känsla från en relation eller ett möte med oss genomsyras av en positiv anda och upplevt värde i någon form.

Vår story

Quale Consulting grundades 2011 av Magnus Lindmark och Thomas Lindelöf som fortfarande driver bolaget. Visionen att förena IT med affärsnytta är lika aktuell idag som vid starten för 10 år sedan. Därutöver är vi en ansvarstagande aktör gällande miljö och hälsa. Flera i personalen är även aktiva inom ideella föreningar.

Kontakt

Peter Lorenz

VD

070-309 34 07

Magnus Lindmark

Styrelseledamot & ägare

+46 (0)72 219 87 60

Thomas Lindelöf

Styrelseordförande & ägare

+46 (0)72 219 87 61