Affärsdriven projektledare

Ledande roll för dig som stimuleras av IT, människor och affärer. Är du en erfaren projektledare som söker nya utmaningar? Har du erfarenhet som systemutvecklare och vill ta ett nästa steg i din karriär? Då har du chansen att bli en del av ett engagerat gäng som alla hjälps åt att bygga vårt framgångsrika företag.

Om rollen

Quale Consulting är ett företag som växer och som har höga ambitioner. Våra kunder är stora företag och organisationer som hanterar komplexa och affärskritiska IT-system. Arbetet sker ofta i internationella miljöer.

En framgångsfaktor i våra projekt är våra konsulters breda kompetens med förmåga att förena teknik och verksamhet och så även i rollen som projektledare. Ibland hittar man båda perspektiven i en och samma resurs, ibland krävs kompetens för att förena kompetenser. Som projektledare får du en nyckelposition med ett övergripande ansvar för projektets samtliga perspektiv. Ansvaret omfattar även:

• Att leda och driva projektet mot uppsatta mål och med givna resurser

• Att vara den sammanhållande länken mellan projektgruppen och dess intressenter

• Att säkerställa kvalitet av projektets resultat

• Arbeta nära kund och organisation med syfte att skapa verksamhetsnytta

• Leda förändring och utbilda kund för en säker överlämning efter slutförd leverans

Vi ser gärna att du utgår från vårt kontor i Örebro men även Stockholm är en tänkbar placeringsort. Då majoriteten av din arbetstid spenderas hos våra kunder bör du vara beredd på att resa.

Vår kandidat

Vi söker dig som brinner för att förena tekniska lösningar med verksamhetens krav och förväntningar med syfte att skapa optimal verksamhetsnytta. Du har en relevant akademisk examen och med fördel erfarenhet av agila arbetsformer och angreppsätt.

Har du redan erfarenhet som projektledare är det förstås meriterande men vi ser även gärna en ansökan från dig som är en aspirerande projektledare med en bakgrund inom verksamhetsutveckling eller systemutveckling. Erfarenhet av low-code (tex Outsystems) och/eller molnplattformar såsom Microsoft Azure eller AWS är också meriterande. Du bör behärska både svenska och engelska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen behöver du ha förmåga att förstå hur verksamhetsbehov kan realiseras i en teknisk lösning (arkitektur och design). Vi värdesätter att du som person har hög social kompetens och god kommunikativ förmåga då du kommer att ha nära samarbete med såväl kunder som kollegor. Du har även ett driv och initiativkraft som skapar framdrift. Dessutom är du ansvarstagande, lojal och pålitlig. Kontinuerlig utveckling är en förutsättning för att befinna sig bland de främsta inom kompetensområdet.

Erfarenhet och tidigare meriter kombinerat med certifieringar ser vi som viktiga instrument för att bekräfta din och företagets profil. Hos Quale Consulting har samtliga konsulter en utvecklingsplan med en tydlig målsättning.

Nyfiken?

Slå en signal så syr vi ihop ett förutsättningslöst möte.

Ansök här

Dela

Vill du veta mer?
Kontakta

Peter Lorenz

+46 (0)70 309 34 07 rekrytering@quale.se