Från LIA till nytt stjärnskott

”Jag känner redan att det här är ett företag som tar hand om sina anställda!” - Saga Gryth Arvidsson

Saga är ett välbekant ansikte som började hos oss som LIA-praktikant – och vi är extra stolta över att hon trivdes så bra hos oss att hon ville komma tillbaka. Välkommen Saga!

– Det är jättekul att få uppdrag så tätt inpå min nyanställning. Förutom kunskap och expertis hoppas jag också kunna bidra med god stämning och glädje – något jag redan har i ryggen från Quale!

En bred IT-bransch ger möjlighet till utveckling

– Jag tror aldrig att man är riktigt färdig i sin yrkesroll i den här branschen. Oavsett om jag har gått ut skolan och lärt mig det senaste eller jobbat några år, finns det alltid något nytt att ta till sig. Man behöver inte fastna i ett spår, utan kan välja något nytt som verkar lockande eller kul!

Nyfikenhet och utveckling hos vår personal ser vi som en framgångsfaktor. Tack vare våra anställdas drivkraft kan vi alltid ligga i framkant hos våra kunder och samarbetspartners.

Nöjda Qualeare = goda samarbeten

Men hur upprätthåller vi nyfikenhet och drivkraft då? Jo, vi tar hand om varandra förstås – och Saga inkluderades förstås från första stund.

– Jag har redan fått vara med på en företagsresa till Portugal, som var fantastisk! Jag upplever verkligen att det finns en öppen och välkomnande arbetskultur. Det är inte svårt att göra ett bra jobb med Quale i ryggen!

Välkommen till Quale Saga – ett perfekt tillskott till vår fortsatta resa framåt!