Besök oss på Underhållsmässan

31 maj - 3 juni 2022. Svenska Mässan, Göteborg

Quale deltar på årets upplaga av mässan ’Underhåll’ i Göteborg den 31 maj – 3 juni. Vi kommer tillsammans med vår partner OutSystems visa dig hur du kan ge din underhållsavdelning det skräddarsydda och fullt mobila systemstöd de behöver och länge har efterfrågat. Öka takten på Er digitala transformation idag och bli agila på riktigt med hjälp av världens bästa low-code plattform.

– ”Bli en low-code hjälte!”
Kom förbi vår monter för att höra mer om hur low-code fungerar i praktiken, träffa existerande användare och få en insikt i hur du kan bli Er verksamhets low-code hjälte!

Du finner oss på mässplats B07:63. Välkommen!

Läs mer och anmäl dig här

Om Underhållsmässan

EUROPAS LEDANDE MÖTESPLATS INOM SMART MAINTENANCE
Här samlas industrin och leverantörer inom underhåll och produktion för att ta del av den senaste tekniken. Här finns kunskapen som kan bidra till att utveckla både er anläggning och personal i syfte att ställa om till ett smartare underhåll. Rätt utfört underhåll bidrar till stora lönsamhetsförbättringar, oavsett om det handlar om industri eller offentlig verksamhet. Uppkopplade maskiner genererar stora mängder data som kan användas till att planera underhållet på ett mer effektivt sätt. På så sätt sparas pengar, arbete och miljö. Men hur går det till och hur har andra gjort? Detta är genomgående fokus på mässan 2022.