Quale Consulting tecknar partneravtal med ValueBlue

Quale Consulting utökar nu sitt erbjudande inom enterprisearkitektur, IT och verksamhetsarkitektur genom att teckna ett strategiskt samarbetsavtal med holländska ValueBlue. Avtalet gäller verktyget BlueDolphin – för utveckling av tjänster inom enterprisearkitektur, verksamhetstransformation och digitalisering.

– Med BlueDolphin stärker vi vårt erbjudande kring arkitektur. Det ger våra kunder en modern, samarbetsorienterad plattform för enterprisearkitektur samt planering av digitalisering och transformationsinitiativ. BlueDolphin är en utmanare på marknaden, och vi tror att de kommer att ge oss och våra kunder tillgång till det senaste av best practices och moderna verktyg. På så vis kan vi, och kunderna, enklare hantera enterprisearkitektur och realisera strategier, säger Christian Eriksson, Business Manager för enterprisearkitektur och projektledning, Quale Consulting.

Quale Consulting kommer, tillsammans med ValueBlue, att erbjuda ett helhetsåtagande – med projektledning, implementation, utbildning, support och förvaltning för BlueDolphin. Syftet är att utveckla och stärka kundernas förmågor inom enterprisearkitektur, verksamhetstransformation och digitalisering.

– BlueDolphin kommer att kunna skapa agilitet, datadrivna arbetssätt, kontroll och helt nya insikter inom enterprisearkitektur. Det i sin tur skapar värde för våra kunder, både på kort och lång sikt, avslutar Peter Lorenz, vd Quale Consulting.

 

Om Quale Consulting
Quale Consulting grundades 2011 och har sedan dess levererat tjänster inom enterprise-, IT-, verksamhets- och lösningsartikektur samt projektledning. De erbjuder även tjänster inom systemutveckling, cloud, AI, Enterprise Asset Management och underhåll. Quale Consulting sysselsätter idag 25 konsulter.

Bolaget arbetar även med utveckling av egna tjänster och lösningar. Integrationsmotorn Quick är ett sådant exempel. I samband med rekryteringen av vd Peter Lorenz 2022 startade också en ny satsning på bolagets tillväxt.

 

Om ValueBlue
ValueBlue grundades 2011 som ett konsultföretag inom verksamhetstransformation. 2015 lanserade man EA-verktyget BlueDolphin och 2016 gick bolaget från att vara ett konsultföretag till att bli en produktleverantör. Över 200 kunder använder idag BlueDolphin. ValueBlue har sitt huvudkontor i Utrecht, Holland. De har även kontor i USA, Kanada, Storbritannien och Hong Kong.

 

För mer information, kontakta:
Christian Eriksson
Business Manager enterprisearkitektur & projektledning, Quale Consulting
Telefon: 070-041 97 70
E-mail: christian.eriksson@quale.se

Peter Lorenz
vd/CEO, Quale Consulting
Telefon: 070-309 34 07
E-mail: peter.lorenz@quale.se