Quale Partner Network

– inte som andra partnernätverk

I höstas lanserades Quale Partner Network, QPN – ett ekosystem av expertkonsulter, produkt- och tjänsteleverantörer där vi branschkollegor emellan utbyter erfarenheter, affärsmöjligheter och mycket mer. Den 27 april var det dags för nätverkets tredje gemensamma träff med god mat, intressanta diskussioner, grymma gästföreläsare, skratt och mingel.

 

 

Mycket folk, trängsel och hög ljudvolym. Buller, obekväm belysning och en lätt obekväm känsla av att inte riktigt veta vart man ska ta vägen. Känner du igen dig? Det är nämligen ofta så det ser ut när man går på formaliserade partnernätverksträffar i vår bransch. Quale Partner Network erbjuder något annat.

Sticker ut i mängden

– QPN är inte som andra affärsnätverk i IT-branschen, utan bara ett gäng som gillar IT och varandra. Det är lite mer avslappnat, familjärt, okomplicerat och roligt – lite skönare, helt enkelt. Vi vet varandras namn och ibland även namnen på varandras barn. Det är väldigt mänskligt och öppet, och vi vill verkligen lära känna varandra, berättar Peter Lorenz, VD på Quale och grundare av Quale Partner Network.

Förutom att utbyta erfarenheter och bredda sina affärsmöjligheter så delar medlemmarna i Quale Partner Network med sig av till exempel omvärldsbevakning, tips och lärdomar om partnererbjudanden, produkter och tjänster. Helt enkelt sådant som hjälper dig att utvecklas i din karriär och skapar nya möjligheter för framtiden.

Vill bygga och bredda relationer

Nätverksträffarna anordnas en gång per kvartal, och den 27 april var det dags för den tredje träffen. Det bjöds på plocktallrik och intressanta föreläsningar av representanter från revisions- och redovisningsbyrån Grant Thornton, som bland annat gav värdefull kunskap för nätverksmedlemmarna som driver eget bolag.

– Att bjuda in föreläsare är ytterligare ett sätt att skapa nya kontakter och samarbeten. Vi vill fortsätta att öppna upp oss och kroka arm med andra duktiga branschkollegor. Vi strävar efter att vara en del av ett ekosystem snarare än en isolerad ö, avslutar Peter Lorenz.

 

Är du intresserad av att gå med i Quale Partner Network?
Kontakta Peter Lorenz, 070-309 34 07