Vårt senaste tillskott, Peter Nordin:

”Jag kände mig som hemma direkt”

Quale befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Vi har tillsatt en ny VD och påbörjat vår resa mot att bli större och starkare tillsammans. Som en del av det arbetet har vi anställt IT-konsulten Peter Nordin. Med flera års erfarenhet av underhåll inom industrisektorn kliver han in i företaget och skapar nya möjligheter med sin värdefulla kompetens.

Quale - Peter Nordin


– Jag lockades av att Quale är ett mindre företag, som särskiljer sig från jättarna i branschen. Var och en har ett stort inflytande, och relationen mellan såväl konsult och kund, som balansen mellan privatliv och arbetsliv är något som värderas och prioriteras högt.

Ett varmt välkomnande från kollegorna

Peter berättar om hur han har blivit välkomnad in i företaget med öppna armar. Hans första arbetsdagar spenderades tillsammans med kollegorna på kick-off i Nice, Frankrike.

– Resan till Nice var ett perfekt tillfälle att lära känna varandra. Jag har fått ett gott intryck av samtliga kollegor som alla bekräftat den positiva bild jag hade av Quale innan jag blev anställd här – ett företag som vill väldigt mycket, och samtidigt har hjärtat på rätt ställe. Väl på kontoret var allt uppackat, iordningställt och installerat när jag kom dit. Jag kände mig som hemma direkt.

Skönare IT – hela vägen

Frasen ”skönare IT”, är en ledstjärna för Quale. Enligt Peter återspeglas detta bland annat i enkelhet och en nära, personlig kontakt med både kunder och kollegor. Även i hållbarhetsfrågor, som Quale aktivt jobbar med – för kunden, omvärlden och individen.

En ytterligare faktor som lockade Peter till Quale är utvecklingsmöjligheterna. Att få vara med och jobba genom hela processen från uppstart till avslutat projekt.

– I och med att Quale är en mindre organisation får jag chans att vara med i hela arbetsprocessen, och ta mig an små delar av olika steg: försäljning, marknadsföring, projektledning, utveckling, förvaltning och förädling med mera, även om jag är anställd som ”IT-konsult”. Jag ser väldigt stora möjligheter till utveckling här, både i Quale som företag och för mig som individ. Det är en spännande resa vi har framför oss, avslutar han.