Vi välkomnar en nygammal kollega, Christian Eriksson:

”Det har hänt mycket – men känns samtidigt som samma, härliga ställe.”

Christian Eriksson avslutade sin anställning på Quale för fyra år sedan. Men någon liten släng av hemlängtan måste ha väckts, för nu är han tillbaka på kontoret på Järntorgsgatan igen – med ännu mer värdefull kunskap, erfarenhet och pepp inför framtiden. Välkommen tillbaka, Christian!

De senaste åren har han i rollen som chefsarkitekt hos en stor aktör inom logistikbranschen jobbat med det mesta inom enterprise-, it- och verksamhetsarkitektur. Men nu vill han testa lite nytt, fast på ett bekant ställe.

– ­Nu blir det mer fokus på sälj och affärsutveckling. Jag kommer att ansvara för att utveckla vårt affärsområde inom enterprisearkitektur och projektledning. Det känns jättebra, och det ska bli spännande med något nytt, även om det inte är helt nytt, jag har ju trots allt jobbat på Quale förut.

Mycket nytt – men ändå sig likt

Senast Christian klev ut från Quales kontor var alltså fyra år sedan. Även då jobbade han med likande område, med fokus på it-arkitektur och it-projektledning. Han medger att mycket är sig likt från senast han var här, men att en del givetvis har förändrats.

– Jag trivdes bra på Quale senast också, så klart. Annars hade jag ju inte kommit tillbaka! Många av kollegorna känner jag sedan tidigare, och den välkomnande kulturen är sig lik. Men det är en hel del nya ansikten och flera nya fokusområden rent affärsmässigt sen sist. Det har hänt mycket – men känns samtidigt som samma, härliga ställe.

Rivstartar nya anställningen

Christian började sin nya anställning på Quale i mitten av mars, och ser fram emot att få komma ut på nya företag, lära känna nya kunder och anta nya utmaningar. Han kliver direkt in i ett nytt, spännande uppdrag kopplat till samarbeten och partnerskap.

– Just nu jobbar vi på ett partnerskap med ett holländskt bolag, lite av en ”uppstickare” i branschen. De har ett väldigt intressant akritektursystem som vi hoppas kunna bli en svensk partner för och leverantör av. Det är riktigt spännande!