Vi välkomnar Jimmy Jansson:

Därför vill Jimmy jobba på Quale

Sedan slutet av september är vi glada över att få kalla Jimmy Jansson för vår kollega. Jimmy har gedigen erfarenhet inom IT-branschen, och har de senaste femton åren jobbat som bland annat systemutvecklare, lösningsarkitekt och integrationsarkitekt. Dessutom har han jobbat med spelutveckling, och är en fena på gitarr. Nu tar han an den nya rollen som Tech Lead & Evangelist hos oss på Quale, en roll vi är säkra på att han kommer ta sig an med bravur!


som Tech Lead & Evangelist – Jimmy Jansson


I början av 2000-talet debuterade Jimmy inom IT-branschen, då som systemutvecklare. Under årens gång har han utvecklats med och i branschen och samlat på sig massor av kunskap – som vi nu får ta del av.

– Jag ser fram emot att vara med och utforma Quales resa framåt. Vi har precis börjat titta mer ordentligt på utveckling av vissa tjänster, och tar ett nytt grepp kring vår affärsutveckling. En del av det arbetet är så klart även en viss framtidsspaning. Vi tittar på dagens innovationer, och analyserar hur de kan generera idéer och produkter för Quale på sikt.

Arbetssätt som ger mer affärsnytta

Vidare berättar Jimmy om sin uppfattning av Quale – ett långsiktigt bolag som ständigt stävar efter att ligga i framkant. En viktig del av det är bolagets korta beslutsvägar och höga framfart, vilket för Jimmy var en bidragande faktor till att anta uppdraget.

– Jag har tidigare i mitt arbetsliv varit på många arbetsplatser där processerna är lite långsammare. Quales snabba och flexibla arbetssätt är enklare, och ger i slutändan mer affärsnytta både för kund och för oss i bolaget. Genom bra arbetssätt kan vi lösa kundens komplexa utmaningar snabbt och smidigt, så att de kan fokusera på det de är bäst på, sin kärnverksamhet. Mer IT för pengarna, med andra ord.

En i gänget från början

Flexibiliteten och enkelheten i bolaget gäller inte bara i relation till dess kunder, utan även kollegor emellan. Det återspeglas i allt från arbetstider, personalförmåner, gemensamma aktiviteter och kontorsläget – mitt i stan.

– Här är man inte bara en i mängden, utan en i gänget. Trots att jag är helt ny i bolaget så har jag aldrig känt mig som en främling. Vill man få sin röst hörd, och jobba i ett bolag som tänker långsiktigt, då ska man söka hit, avslutar Jimmy.