Systemutvecklare

– med fokus på affärsnytta

Vi är ett högspecialiserat konsultbolag som hjälper företag och verksamheter att förverkliga sina mål med stöd av informationsteknologi. Vårt kundsegment är idag stora företag och organisationer som hanterar komplexa och affärskritiska IT-system. Här finns möjligheten att bli en del av ett tryggt och familjärt bolag med korta beslutsvägar. Hos oss finns potentialen att växa och utvecklas både på ett individuellt och affärsmässigt plan.

Om tjänsten

Som systemutvecklare kommer du att arbeta som konsult i någon av våra kundleveranser. Du kommer att utveckla applikationer och integrationslösningar samt arbeta med arkitektur, lösnings- och integrationsdesign. Du erbjuds en variation i dina uppdrag som är av affärs- och verksamhetskritisk karaktär.

Beroende på din tidigare erfarenhet och intresse så kommer du kunna välja om du vill arbeta inom Microsoftsfären eller Open Source/ Java. Våra team jobbar fullstack vilket även du kommer att göra. Här följer exempel på tekniker du kan jobba att arbeta med: C#/ .Net, JAVA, HTML/ Javascript/ CSS, API Management, Cloud/Azure/AWS.

Dina kollegor är ett sammansvetsat team på 20 personer. Möjligheter finns att arbeta remote.

Din kompetens

Vi söker dig med något års erfarenhet från en utvecklarroll, antingen inom JAVA eller .Net/ C#. Då du kan komma att arbeta med internationella företag och partners förutsätter detta att du har goda kunskaper i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Meriterande för denna tjänst är erfarenhet inom Microsoft Azure.

För att lyckas i denna roll behöver du som person vara initiativtagande och kommunikativ i ditt arbete. I din konsultroll ser du det som en naturlig del att ha en tät dialog med kunden och vara relationsskapande i ditt arbete.

Övrigt

Lön: Fast månadslön + bonus.
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Örebro alternativt övriga landet remote

Ansök här

Dela

Vill du veta mer?
Kontakta

Peter Lorenz

+46 (0)70 309 34 07 rekrytering@quale.se