Systemutvecklare

– med fokus på affärsnytta

Tekniskt geni som uppskattar nära kontakt med kunden. Är du en erfaren systemutvecklare som söker nya utmaningar? Är du i början av din utvecklarkarriär och vill utvecklas tillsammans med våra duktiga utvecklare? Då har du chansen att bli en del av ett engagerat gäng som alla hjälps åt att bygga vårt framgångsrika företag.

Om rollen

Quale Consulting är ett företag som växer och som har höga ambitioner. Våra kunder är stora företag och organisationer som hanterar komplexa och affärskritiska IT-system. Arbetet sker ofta i internationella miljöer.

En framgångsfaktor i våra projekt är våra konsulters tekniska kompetens förenat med god förståelse för våra kunders verksamhet och lösningar som är hållbara över tid. Vi strävar efter att kunna leverera mer IT för pengarna och för att uppnå det krävs ett produktivitets- och effektivitetstänk hela vägen ned till programkoden och dig som systemutvecklare. Som Systemutvecklare får du en nyckelposition med ett övergripande ansvar för hur den tekniska lösningen i projektet realiseras. Ansvaret omfattar även:

• Att realisera utvecklingen av applikationer och integrationslösningar

• Arkitektur, lösnings- och integrationsdesign

• Agera stöd och teknisk expert

• Bidra i vår erfarenhetsåtervinning och utveckling av ramverk

• Bidra till att vi befinner oss i frontlinjen för morgondagens lösningar

Vi ser gärna att du utgår från vårt kontor i Örebro men även Stockholm är en tänkbar placeringsort. En stor del av vår utveckling sker in-house, men en del av din arbetstid kommer att spenderas hos våra kunder där du bör vara beredd på att resa.

Vår kandidat

Vi söker dig som brinner för att programmera tekniska lösningar som skapar optimal verksamhetsnytta. Du har en relevant akademisk examen och med fördel erfarenhet av agila utvecklingsmetoder (tex Scrum, Kanban).

Vi förutsätter att du är en fullstack-utvecklare med kunskaper inom Microsoft teknikstack såsom .Net och Azure eller Java och AWS. Erfarenhet av low-code (tex Outsystems) och/eller systemintegration (API Management, REST, Microservices, SOA, ESB) är också meriterande. Du bör behärska både svenska och engelska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen behöver du ha förmåga att omsätta verksamhetsbehov till teknisk lösning där effektivitet och kvalitet förenas. Vi värdesätter att du som person har hög social kompetens och god kommunikativ förmåga då du långsiktigt kommer att samarbeta med såväl kunder som kollegor. Du har även ett driv och initiativkraft som skapar framdrift. Dessutom är du ansvarstagande, lojal och pålitlig. Kontinuerlig utveckling är en förutsättning för att befinna sig bland de främsta inom kompetensområdet.

Erfarenhet och tidigare meriter kombinerat med certifieringar ser vi som viktiga instrument för att bekräfta din och företagets profil. Hos Quale Consulting har samtliga konsulter en utvecklingsplan med en tydlig målsättning.

Nyfiken?

Slå en signal så syr vi ihop ett förutsättningslöst möte.

Ansök här

Dela

Vill du veta mer?
Kontakta

Peter Lorenz

+46 (0)70 309 34 07 rekrytering@quale.se