Lösningsarkitekt

– spindeln i nätet

Utåtriktad roll i händelsernas centrum. Är du en erfaren arkitekt som söker nya utmaningar? Har du gedigen utvecklingsbakgrund och vill ta ett nästa steg i din karriär? Då har du chansen att bli en del av ett engagerat gäng som alla hjälps åt att bygga vårt framgångsrika företag.

Om rollen

Quale Consulting är ett företag som växer och som har höga ambitioner. Våra kunder är stora företag och organisationer som hanterar komplexa och affärskritiska IT-system. Arbetet sker ofta i internationella miljöer.

En framgångsfaktor i våra projekt är våra konsulters breda kompetens med förmåga att förena teknik och förståelse för verksamhet i roller som ofta går under benämningen lösningsarkitekt. Som Lösningsarkitekt får du en nyckelposition med ett övergripande ansvar för den långsiktiga tekniska lösningen i projekt. Ansvaret omfattar även:

• Att leda och driva utveckling av tekniknära applikationer

• Arkitektur, lösnings- och integrationsdesign

• Agera stöd och teknisk expert

• Arbeta nära kund och organisation med syfte att skapa verksamhetsnytta

• Utbilda kund för en säker överlämning efter slutförd leverans

Vi ser gärna att du utgår från vårt kontor i Örebro men även Stockholm är en tänkbar placeringsort. Då majoriteten av din arbetstid spenderas hos våra kunder bör du vara beredd på att resa.

Vår kandidat

Vi söker dig som brinner för att utveckla tekniska lösningar som skapar optimal verksamhetsnytta. Du har en relevant akademisk examen och med fördel erfarenhet av agil utveckling samt lösnings- och integrationsdesign.

Har du redan erfarenhet som arkitekt är det förstås meriterande men vi ser även gärna en ansökan från dig som är en aspirerande IT-arkitekt med en bakgrund inom projektledning, verksamhetsutveckling eller systemutveckling. Erfarenhet av low-code (tex Outsystems) och/eller molnplattformar såsom Microsoft Azure eller AWS är också meriterande. Du bör behärska både svenska och engelska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen behöver du ha förmåga att omsätta verksamhetsbehov till teknisk lösning (arkitektur och design). Vi värdesätter att du som person har hög social kompetens och god kommunikativ förmåga då du långsiktigt kommer att samarbeta med såväl kunder som kollegor. Du har även ett driv och initiativkraft som skapar framdrift. Dessutom är du ansvarstagande, lojal och pålitlig. Kontinuerlig utveckling är en förutsättning för att befinna sig bland de främsta inom kompetensområdet.

Erfarenhet och tidigare meriter kombinerat med certifieringar ser vi som viktiga instrument för att bekräfta din och företagets profil. Hos Quale Consulting har samtliga konsulter en utvecklingsplan med en tydlig målsättning.

Nyfiken?

Slå en signal så syr vi ihop ett förutsättningslöst möte.

Ansök här

Dela

Vill du veta mer?
Kontakta

Peter Lorenz

+46 (0)70 309 34 07 rekrytering@quale.se